Parliamo di “Hot Sauce!: Techniques for Making Signature Hot Sauces” di Jennifer Trainer Thompson

Parliamo di “Hot Sauce!: Techniques for Making Signature Hot Sauces” di Jennifer Trainer ThompsonHot Sauce!: Techniques for Making Signature Hot Sauces, with 32 Recipes to Get You Started; Includes 60 Recipes for Using Your Hot Sauces di Jennifer Trainer Thompson
Pubblicato da: Storey Books il 24/04/2012
Generi: Cucina
Pagine: 192
Formato: Copertina Flessibile

Recensione senza spoiler

Here are 32 recipes for making your own signature hot sauces, ranging from mild to blisteringly hot, as well as 60 recipes that use homemade or commercial hot sauces in everything from barbeque and Buffalo wings to bouillabaisse and black-bean soup. Try making chowders, tacos, ribs, salads, seafood, and more. There are even recipes for scorching cocktails, like Daiquiri Diablo and Slow-Burn Martinis Author Jennifer Trainer Thompson, recognized as a leader in the spicy foods movement for her cookbooks and four hot sauce posters, has talked about hot sauce on hundreds of talk shows, including "Live with Regis" and "Good Morning America." She has traveled her own personal "Trail of Flame," speaking at conventions and in the media about hot foods, and serving as guest chef at Hot Nights at restaurants in Boston, Philadelphia, and the Berkshires.

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Ho acquistato “Hot Sauce!: Techniques for Making Signature Hot Sauces” di Jennifer Trainer Thompson con l’intenzione di capire come meglio usare il mio raccolto di peperoncini piccanti. Li posso fare in mille modi, ma le salse sono le più versatili.

“Hot Sauce! inizia raccogliendo brevi e generiche informazioni su come preparare le salse, a seguire il resto del libro, la maggior parte, è dedicato alle ricette vere e proprie. Vi sono poche ricette di salse classiche, qualcosa reperibile facilmente anche online, e infine numerose ricette con ingrediente una salsa piccante.

Le ricette con le salse le ho trovate piuttosto fuori luogo. In un libro di ricette su come fare salse avrei preferito dei consigli su come usarle, ma non metà delle pagine dedicate a ricette dove la salsa è solo un condimento. Questo mi ha deluso un po’.

Avrei preferito che più spazio fosse stato dedicato a suggerimenti su come preparare generiche salse, ad accoppiamenti consigliati per poter sviluppare le proprie ricette.

In conclusione, “Hot Sauce!” è un libro evitabile, le ricette presenti si trovano facilmente su internet e i suggerimenti sono pochi e non molto utili.

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